Alle nieuws

Fara is gesloten op vrijdag 14/04 vanaf 13u tot en met maandag 17/04/2016. We beantwoorden al je vragen vanaf dinsdag 18/04!

Ben je professional of student en heb je interesse in onze Fara-thema's?
Schrijf je dan in voor een van onze boeiende vormingen!

De voorbije dagen ging alle aandacht naar onze Real Care Baby. Ontdek hier hoe je ze uitleent.

Sluit aan bij het nieuwe groepje dat start op 3 februari te Leuven.

Als je (h)erkenning zoekt, dan is dit wellicht iets voor jou! We komen samen in kleine besloten groepjes van gemiddeld 5 à 7 vrouwen (en mannen) die ervaringen uitwisselen.

Er is geen vast programma, maar thema's als omgaan met moeilijke gevoelens, rouw- en schuldverwerking, impact op je relatie(s), geheimhouding, kinderwens, zelfbeeld, kans tot groei, ... komen doorgaans aan bod. Een Fara-medewerker begeleidt het groepsproces en creëert ruimte voor ervaringsuitwisseling rond beleving en betekenisgeving.

Ben je student en heb je interesse in onze thema's? Schrijf je nu in voor een van onze boeiende vormingen!

Koop het boek via Fara voor 31 december 2016 en krijg het gratis toegestuurd!

Op zoek naar cijfermateriaal of achtergrondinformatie? Handvatten in de begeleiding van een jongere? Of inspiratie voor je eindwerk? Check dan zeker 'Tienerzwangerschap onder de loep!'.

Je kan bij Fara terecht voor contact met anderen met een abortuservaring. Een professioneel Fara-medewerker begeleidt jullie groepje.
Eerstvolgend groepje gaat door in Leuven op vrijdagavonden 3, 10 en 24 februari 2017.

Op 25 november organiseert Fara een studiedag over hoe je kan omgaan met je eigen waardenkader binnen de hulpverlening. Maak tijd om hierbij stil te staan en schrijf je nu in voor deze boeiende dag!

Op 13 oktober 2016 kwamen 80 hulpverleners, 3 tienermama's en 3 sprekers samen in Brussel. Het werd een dag vol boeiende getuigenissen, interactieve netwerking en zeer interessante inhoudelijke bijdrages van Fara, de Kinderrechtswinkel en CKG De Schommel!